Wolwinkel van de Maand december 2016 – Sticks en Cups Utrecht

sticks&cups utrecht

Wolwinkel van de maand december is Sticks&Cups in Utrecht.

Telingstraat 11 (centrum)

De nieuwe openingstijden vanaf januari 2017:

wo 10:30 – 17:30
do 10:30 – 21:00
vr 10:30 – 17:30
za 10:30 – 17:00
zo 12:00 – 17:00

Alleen pinnen!

sticks&cups utrecht

Lili (eigenaresse) is vol enthousiasme en energie deze mooie wolwinkel gestart in een prachtig pand met zitje voor de deur.

sticks&cups utrecht

In haar assortiment: Scheepjes, Lopi, eigen merk Baa Baa (handgeverfd en van unieke herkomst! Zacht, thermisch en isolerend) en achterin de winkel een wisselende collectie unieke handgeverfde garens van nederlandse ‘indiedyers’.

sticks&cups utrecht

Een kleurrijke aanwinst voor Utrecht met een zeer enthousiaste en slimme eigenaresse. En voor iedere portemonnee kun je er iets vinden. Zelf ben ik onder de indruk van het enorme assortiment en de prachtige kasten/indeling. Een genot voor het oog! Op donderdagavonden is er de Yarnlounge (zie Facebook) en Stick & Cups heeft een eigen groep op Ravelry.sticks&cups utrecht Lili wil met haar winkel een plek zijn waar je inspiratie op kan doen, elkaar kunt ontmoeten (er staat een grote tafel met veel zitplekken) en waar je je vragen kunt stellen. Ze helpt je graag! En woon je niet in de buurt, mail of bel en ze stuurt je bestelling graag op. sticks&cups utrecht

De hele maand december staat deze leuke winkel centraal in de sociale media van Bureau Vossen. Zie hieronder waar je me kunt volgen, dan zie je meer foto’s en krijg je nog meer informatie.

Mei: De Haakgarage

Juni: www.wolhalla.nl

September: Knottenwol 

Oktober: www.denoordkroon.nl

De Wolwinkel van de Maand is een initiatief van Bureau Vossen – Puk Vossen. Meer info is te verkrijgen via info@bureauvossen.nl. Kijk op instagramtwitterpinterestfacebook en ravelry voor meer!