#35 Brei- en Haakvlog 1 december 2016

Wolwinkel van de Maand december 2016: Sticks & Cups in Utrecht

Puk Vossen Ravelry groep (voor updates start WinterTreesKAL)

Projectpagina: Volendams Vestje

De shawl die ik draag is door mij gesponnen en gemaakt, alle details staan op mijn projectpagina.

Alle Workshops Bureau Vossen op een rij.

Wil je dagelijks zien waar ik mee bezig ben? Volg me dan hier:

Instagram: @pukvossen

Wil je op de hoogte blijven van mijn werkzaamheden? Schrijf je dan hiernaast in voor de nieuwsbrief!

Wil je iets weten, of heb je een vraag? Laat het me weten, misschien kan ik het in een volgende aflevering beantwoorden!

Wolwinkels: heb je een mooi product wat interessant is voor mijn kijkers? Laat het me weten, dan kun je dat schenken voor de giveaway. Of heb je (nieuwe) wol of katoen in de winkel en wil je een review? Ook Wolwinkel van de maand zijn? Neem contact met me op voor de mogelijkheden! info@bureauvossen.nl

Eerdere Brei- en Haakvlogs zien? Kijk hier!